close
CímlapEgyetemi életInnovációs Nap 2018

Innovációs Nap 2018

2018. április 23.

Az idei évben a Zsolnay Negyed ad otthont a Pécsi Tudományegyetem Innovációs Napjának. A rendezvény keretei között előadásokat hallhatók a 3D vizualizációs technológiák és alkalmazásairól, Méz, avagy a folyékony arany valódi értékéről, illetve arról, hogy miért és, hogyan lehetsz amatőrből profi vállalkozó. Az előadásokat követően két megvalósult innovációt mutatnak be: Weiss Péter Fotelgazda előadásában a Galaxis az első Gastro Realityjét ismerhetiket meg, illetve Szabó Gábor mesél az Okospadról, azaz – a fenntartható, sziget üzemű térbútorokról.

A program helyet ad a PTE Inspirációs Poszter Szekciónak, ahol többek között Innovációs Díj pályázói mutatják be ötleteiket. Az Innovációs Napon a PBKIK közreműködésével valósítják meg az Innováció coaching workshopot és a Kamarai Innovációs Fórumot. Előbbin a Poszter szekció kiállítói kaphatnak szakmai támogatást ötletük továbbfejlesztéséhez, míg utóbbin a Kamara innovációtámogatási kezdeményezéseit mutatják be. A coaching workshop után információt kaphattok az EIT Health segítségével megvalósítható nemzetközi egészségipari üzletfejlesztési lehetőségekről. A program zárásaként a Simonyi BEDC Final Pitch programjának és E-sport versenynek is helyszínt biztosít a rendezvény.

A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A program részletei és regisztrációs link: http://innovacio.pte.hu

A rendezvény résztvevői között 4 db a Fishing on Orfű fesztiválra szóló páros napijegyet sorsolnak ki!

UnivPécs

UnivPécs