close
CímlapJubileum 650Pimasz Péntek a PEN-en

Pimasz Péntek a PEN-en

PEN
2017. április 29.

Hogy egy klasszikust idézzek: „Reggel tíz, ébredek. Kinézek az ablakon végre péntek.” És ha április 28. péntek, akkor PEN. Sokan várták már, hogy újra dübörögjön a Pécsi Tudományegyetem mára már hagyománnyá vált tavaszi fesztiválját. Mi is így voltunk ezzel! Igaz, a szeszélyes időjárás idén sem kedvezett túlságosan a nyitónapnak, de a tömegeket ez nem tántoríthatta el. Az előrehozott karszalagfelvétel ellenére is hatalmas diáksereg várta a kapunyitást. A hangulattal idén sem lesz probléma, ahogy a szervezéssel sem.

A beléptetés tavalyhoz hasonlóan mondhatni zökkenőmentesen zajlott le. A szervezők tartották magukat az előzetesen ígértekhez és pontosan kezdték a koncerteket. Először az Intim Torna Illegál és az idei Dal-ban feltűnő Soulwave kezdte el a bulit.

Aztán Beck Zoliék folytatták a 30y-al, illetve Flour Tomi és a Wellhello tette elnökivé a hangulatot. Mire a fő fellépőkre került sor, az időjárás is megkegyelmezett nekünk, így fellélegezve szakíthatta be a membránt a Brains és a Kowalsky meg a Vega.

Fojtásnak jöhetett egy pljeskavica-s hamburger Pécsi Sör kombó, majd D.O.G.-ék. Itt jegyezném meg, hogy zavaróan sokat szerencsére sem italra, sem wc-re nem kellett várni, ételre annál inkább, főleg a legnagyobb kajapultnál…

Végül a breakbeat kedvelők bólogathattak egy jót a szokásához híven elképesztő szettel érkező Krafty Kuts-ra, illetve a friss deep és tropical house-t szállító James Carter-re.

Az első nap pipa, nem volt benne hiba……Ja! És esett is…..

Ami tetszett:

árak

pljeskavica-s hamburger

sok fedett hely ahonnan eső esetén is élvezhetők a koncertek

Ami nem tetszett:

Sorban állás a kajautcán

az itallap betűmérete

Cselik Bence