close
CímlapMagazinEz jó VOLT

Ez jó VOLT

2017. június 07.

Idén is hatalmas buli várható a leghűségesebb magyar városban június 27 – július 1. között. Rengeteg hazai és nemzetközi fellépőt lát vendégül az idei VOLT fesztivál. Összegyüjtöttünk pár koncertet, amit vétek lenne kihagyni az idei felhozatalból.

 

Linkin Park

Talán az év egyik legjobban várt koncertje. Legyünk részesei egy kis roctörténelemnek amikor is a nu metal egyik zászlóshajója először veszi be kishazánk színpadát.

 

 

Paramore

Pop-Rock vámpírfeltéttel. A Twillight filmek betétdalait szolgáltató, illetve klipjükben rekordokat döntögető Paramore is meglátogatja Sopron világot jelentő deszkáit, így nem csak a jó zene de Hayley Williams énekesnőnek köszönhetően a jó zene mellett a jó látvány is garantált.

 

 

Pendulum

A Drum N Bass nagymesterei ezúttal Sopronban támadnak ráadásul élő, zenekaros felállásban. A tombolás, és a pogó garantált.

 

 

The Cult

A 2016/17 es években ki jut magyarországnak a Goth and Roll ból.  Egyre másra látogatnak minket a műfaj jeles képviselői. A főváros mellet most már sopronba is jut belőlük.

 

 

Of Mice and Men, The devil wears prada, Enter Shikari

Zölderdőben szól a metál. Pláne a Lővérekben. A Volt felhozatalábol sosem hiányoztak a keményzene képvieslői. A Nulladik napi gigakoncert mellett, 3 amerikai metalcore brigád is szórakoztatja a nagyérdeműt.

 

 

Imagine Dragons

A Popzenekar aminek legutóbbi haza koncertjéről még a rock/metal blogok is megemlékeztek. Szerintem nem kell más indok, hogy megtekintsük őket.

 

 

Lost frequencies

A tavalyi évek gigaslágireit (Reality, Are you with me? ) elkövető egyén bizonyosan meghódítja majd a magyar közönséget.

 

 

Subscribe

Kishazánk inaktív metalcsapata kivételesen aktiválja magát, hogy a Linkin Park elött bemelegítse a közönésget. Készüljünk az év talán egyetlen „Subi” Bulijára.

 

 

Martin Garrix

A Pofátlanul fiatal lemezlovász Pofás kis bulija várható. Dübörögni fog a zöldövezet az biztos.

 

 

Pécs színe-java

Na igen, nincs fesztivál pécsi zenekarok nélkül. Az biztos, hogy bármely pécsi banda koncertjét is látogatjuk meg a buli garantált Legyen szó akár a 30Y, ról a Punnany Massif ról, vagy a Mongooz and the Magnet ről.

 

 

 

További info: http://volt.hu/

Goldmann-Görög Viktor

Goldmann-Görög Viktor