close
CímlapSportCsúcsrangadó Pécsen!

Csúcsrangadó Pécsen!

2019. március 26.

Egyetemi futsal csapatunk kiváló formában várja az éllovast a felsőházi rájátszás soron következő fordulójában.

Bár a 2019-es évet az alakulat a csalódást keltő kilencedik helyen kezdte meg a bajnokság alapszakaszában és a felsőházi küzdelmek elúszni látszottak, ennek ellenére a csapat nemcsak, hogy összeszedte magát és bejutott a rájátszásba, de ott mindjárt három nagyszerű győzelemmel rajtolt (kettő idegenben) a gárda, ami egyúttal a sorozat második helyére repítette a PTE PEAC R- BUS-t.  

A jó forma ellenére nem lesz egyszerű behúzni a negyedik nyertes mérkőzést a csapatnak, hiszen a szebb napokat is látott többszörös magyar bajnok, a felsőházi rájátszást magabiztosan vezető ETO SZC Futsal CLUB lesz az ellenfél. Azonban a feladat nem megoldhatatlan, mivel a pécsi gárda február elején hazai pályán egy 4-2-es bravúros győzelmet ért el az akkori és a jelenlegi éllovas alakulat ellen, mely eredménnyel minden bizonnyal a csapat most is kiegyezne.

Részletek:

PTE-PEAC R-BUS- ETO SZC FUTSAL CLUB

NB II Nyugati csoport Felső-ház 4. forduló

2019.04.01.

20:00 Lauber Dezső Sportcsarnok

A mérkőzésre a belépés INGYENES!

A találkozón egy kihelyezett urna segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy önkéntes felajánlásoddal támogasd a súlyos genetikai rendelleneséggel (SMA1, gerincvelő izomsorvadás) született Györök Zente kezelését!

Halmos Zoárd

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni