close
CímlapSportIsmét itt járt a Fradi!

Ismét itt járt a Fradi!

2017. augusztus 31.

Az idén 650 éves Pécsi Tudományegyetem jubileumi eseményeihez kapcsolódik a ma már nem mindennapi sportesemény, amelyre a PTE dolgozói és hallgatói – személyenként összesen három − ingyenes belépőt regisztrálhattak előre. Az FTC az NB I-es csapatával áll ki a mérkőzésre a PTE PEAC és a PMFC jelenlegi labdarúgói, valamint az egyetemi bajnokságot megnyert hallgatók ellen. A jegyek a jubileum jegyében 650 Ft-os áron voltak elérhetők, elővételben 2017. augusztus 24-től a PMFC Stadion utcai székházában, illetve a mérkőzés időpontjában a helyszínen.

A csapatok óvatosan kezdték a mérkőzést, fokozatosan nőtt az iram. Az érezhető fővárosi fölény ellenére a hazai csapat szerzett előnyt az első félidő során, ami mindenképp jót tett a játéknak, megjött a pécsi tehetségek önbizalma. Több egy az egy elleni párharcot vállaltak fel. Élvezték, hogy egy ilyen nagy klub ellen bizonyíthatnak. Sajnos az eredményt nem tudták tartani, a Fradi egyenlítő gólja után a nyomás csak nőtt, ami az utolsó negyed órában ki is fizetődött az első osztályban szereplő klubnak és beállították az 1:2 –es végeredményt.

A pécsi csapatnak nincs miért bánkódnia, egy jó meccset játszottak egy nagy klub ellen, ez minden játékos számára örök emlék marad. A nézők nem csak egy jó védelmet láthattak pécsi részről, de jó futballt is, a tehetséges, kreatív játékosoknak köszönhetően. Reméljük sok ilyet láthatunk még!

 

Horváth Attila

Horváth Attila

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni