close
CímlapSportJátssz világbajnokokkal!

Játssz világbajnokokkal!

2016. április 06.

Idén is Pécsett kerül megrendezésre a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Asztalitenisz Bajnoki Döntő, valamint az Amatőr Asztalitenisz Bajnokság, április 13-14-én.

20130419-csortos-szabolcs-0531-9042-mefob-asztalitenisz-ping-pong.jpg

Több mint 10 éve Pécs ad otthont az asztalitenisz MEFOB döntőnek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a szinte már hagyománnyá váló minőségi rendezést, a PTE OIG Sportiroda és a PTE PEAC asztalitenisz szakosztálya fogja biztosítani. A szervezők a sporteseményen a profi versenyzők mellett várják azon lelkes nem igazolt amatőr egyetemi hallgatókat, akik szívesen összemérnék tudásukat más felsőoktatási intézmények tanulóival egy amatőr bajnokság keretein belül.

Továbbá a rendezők a sporteseményt egy gálamérkőzéssel vezetnék fel, ahol

Klampár Tibor (világbajnok asztaliteniszező) kiegészülve Dr. Rátgéber Lászlóval (kosárlabda mesteredzővel) bemutató páros asztalitenisz mérkőzést játszana a Jónyer István (világbajnok asztaliteniszező) - Takler Ferenc (2004-es év bortermelője) duóval.

20140417-csortos-szabolcs-1125-6987-egyetemi_asztalitenisz_bajnoksag.jpg

„Reméljük, hogy egyfelől maga a bemutató mérkőzés is nagy érdeklődésre ad majd okot az egyetemisták között, másfelől terveink szerint

azok a hallgatók, akik az amatőr bajnokságban indulnak, játszhatnak néhány labdamenetet a két világbajnokkal”

- mondta Orosz Gábor, a Sportiroda versenysport-szervezője.

Amatőr kategóriában nevezni előzetesen a gabor.orosz84@gmail.com e-mail címen vagy a helyszínen, a PTE MIK tornacsarnokában is lehet.

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni