close
CímlapKultúraGeneration Impasse on tour, avagy cseh turné az őszi szünetben

Generation Impasse on tour, avagy cseh turné az őszi szünetben

2017. november 05.
 

10.31. Pécs - Brno

Ahogyan az a zenekarban már a kezdetek óta megszokott: a 10:30-as indulásból 14 órás lett.  A bérelt autóban, ami az egyik létező legkisebb személyautónak a kombi változata, még a fejtámla is gitárból volt de a kis hely ellenére a lelkesedésünk töretlenül nagy volt. Üvölt a rock, szeljük a kilométereket, a városokat és az országokat.

3 óra késéssel megérkeztünk az aznap esti koncertünk, vacsoránk és szállásunk helyszínére. A rock bár igazi all inclusive: a jól sikerült koncert után vacsora volt a honorárium, a színpad alvóhelyként is működött, és a hálózsák okozta kényelmetlenségeket a nagyon finom és olcsó cseh sör enyhítette.

11.01. Brno- szabadnap

Az ébresztővel a másnap is beköszöntött. Ezt a napot a kultúrának szenteltük. Ahogyan nappal az épületek szépsége, úgy éjjel a bárok, kocsmák adják a város hangulatát, arcát. Egy rövid délutáni szieszta után elindultunk, hogy ebből az esti arculatból mi is kivegyük a részünket. Választásunk egy olyan bár lett, ahol ha dohányozni szeretett volna az ember, akkor ki kellett fáradnia az utcára, mivel bent csak a füves cigi volt megengedett. Csehországban ez egy megtűrt dolog, így minket is megtűrtek.

11.02. Brno - Ostrava

Ahogyan fogy a pénz, úgy kerül előtérbe a májkrém kiflivel menü. Az utolsó napunkon így a kávézó helyett maradt a bolt, a panini helyett pedig jött a már említett, jól bevált májkrém. A főtéren lévő pénisz alakú óra mellett megreggeliztünk, aztán irány az autó és Ostrava. A különbség a két város között egyből érezhető volt. Ostravát az ipar és a gyárak uralják, a kis belvárosa 10 perc alatt bevehető. A koncertig még vissza volt 3-4 óra, így maradt időnk arra, hogy bővítsük ismereteinket a cseh sörök világában. Koncertünkkel Ostrava legnagyobb rock klubjában is öregbítettük a Generation Impasse hírnevét.

Ha még több Generation Impasse-re vágysz, látogass el az oldalunkra, vagy hallgasd a youtube csatornánkat!

fb.: https://www.facebook.com/generationimpasse/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHVIuAU6ta0ogQiqmJbcq2g

 

Tóth Áron

Tóth Áron

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni