close
CímlapEgyetemi életA PTE ÁOK weboldala az Év Honlapja oktatás kategóriában

A PTE ÁOK weboldala az Év Honlapja oktatás kategóriában

2021. december 21.

Az Év Honlapjának választották oktatás kategóriában a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar megújult weboldalán a Magyar Marketing Szövetség Internet Tagozatának non-profit szakmai pályázatán.
A rangos pályázatra a PTE ÁOK Marketing és Kommunikációs Osztály Digitális Marketing Irodája delegálta oktatás kategóriában a pécsi orvosképző hatalmas megújuláson átesett weboldalát, ahol 30 nevezett munka közül választotta a legjobbnak a szakmai zsűri csapat. A díjátadóra december 21-én került sor, a szervezők a járványhelyzetre való tekintettel egy ünnepélyes Díjátadó Roadshow keretében személyesen hozták el a pécsi orvosképzőre az oklevelet és a díjat. "Hosszú, közel egy éves munkafolyamat végén vagyunk, melynek fázisainak a PTE ÁOK Marketing és Kommunikációs Osztályának minden munkatársa részese volt, ki a tartalomkészítésben, ki például a honlap struktúrájának megalkotásában" - nyilatkozta a díjátadót követően Duga Zsófia, Marketing és Kommunikációs Osztály vezetője. 

"A cél egy modern, 21. századi honlap létrehozása volt,

mely elsősorban nem a házon belüli célközönséggel kommunikál, a városlakók, a felvételizők, a partnerek, a széles nyilvánosság felé is meg tudjuk mutatni, hogy milyen élet zajlik nálunk, milyen szakmai, tudományos tevékenységeket végzünk, milyen fejlesztések zajlanak a karon. Ez a fajta láthatóság a 21. században az egyetemek számára is elengedhetetlen" - tette hozzá.
„Ez egy rendkívül összetett projektünk volt, amelybe egy közel 15 fős szakmai stáb több mint 3000 munkaórát fektetett bele" - fogalmazott Fekete László, a Digitális Marketing Iroda vezetője. "Az új honlap az ÁOK kommunikációs szemléletváltásának egyik leghangsúlyosabb eleme, kulcsfontosságú lehet a kar hazai és nemzetközi megítélésnek, reputációjának és ezzel együtt az toborzási stratégiájának elérése szempontjából" - fűzte hozzá.

További info és galéria: https://aok.pte.hu/hu/hirek/hir/14566 

Harta Viktor

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni