close
CímlapCovid-19Tabletet nyert 47 baranyai egészségügyi dolgozó

Tabletet nyert 47 baranyai egészségügyi dolgozó

2020. május 28.

A Magyar Egészségügyi Kamara országos szervezete, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete, a Telekom, a Samsung Magyarországgal közösen írt ki az egészségügyi dolgozók részére pályázatot táblagépek elnyerésére. 

„1000 darab táblagépet adhattunk át a dolgozóknak

– mondta Lukács Miklós a MESZK területi alelnöke– ehhez volt egy pályázati kiírás.

Azok a kamarai tagok pályázhattak, akik a COVID-járvány ideje alatt aktívan részt vettek a betegellátásban, illetve iskoláskorú gyermeküket otthon tanítják, így a gyermek digitális oktatását megkönnyíthetjük. A pályázat lezárult, közel 3800-an jelentkeztek, ebből közel 2200 volt érvényes. Baranyában 47 sikeres pályázónak adhatjuk át a gépeket.”

A tableteket a PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán adták át baranyai pályázóknak. Lukács Miklós az eseményen elmondta, hogy a kamara fontosnak érzi, hogy a frontvonalban dolgozókat elismerje, és segítse is a mindennapokban. A táblagéppel jutalmazott szakdolgozók között az ápolás különböző területeiről, felnőtt- és gyermekellátásból, intenzív és otthoni ellátásokból, gyógyszertárban dolgozók közül és a mentésügyből is voltak munkatársak.

A nyertesek egy SAMSUNG Galaxy Tab A 10.1 táblagépet kaptak, valamint egy meghatározott, aktuálisan ingyenesen elérhető adatmennyiséget tartalmazó SIM csomagot.