close
CímlapCovid-19Tudással felvértezve

Tudással felvértezve

2020. november 29.

Prevenciós célú tananyag készült a koronavírusról a PTE polgárai számára

Alapvető, praktikus tudnivalók a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban címmel mától online képzés érhető el a PTE polgárai számára. A Pécsi Tudományegyetem célja az, hogy minden polgárát megfelelő tudással vértezze fel a koronavírus-járvány elleni harchoz – az online tudásanyag ehhez adja meg az alapokat.

Az anyag elkészülte a PTE Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatóságához kötődik, magát a tananyagot a Belső Képzési Központ fejlesztette és tette elérhetővé. Az anyag tartalmát a PTE Operatív Stábja is jóváhagyta.
A kitöltés önkéntes, de a téma fontossága miatt a tananyag alkotói remélik, sokan élnek majd a lehetőséggel. Mivel a kezdeményezés pilot-jellegű, a visszajelzéseket is köszönettel fogadják a covid19@pte.hu mailcímen.
A képzés a Belső Képzési Központ oldaláról érhető el, és - a tűz- és munkavédelmi oktatásokhoz hasonlóan - regisztráció/bejelentkezés után tölthető ki. Munkatársak, oktatók, dolgozók, hallgatók - sőt, volt hallgatók is! – a PTE-s hitelesítés után juthatnak el a felületre, a saját Neptun/EHA kódot a @tr.pte.hu végződéssel kiegészítve felhasználónévként, majd a hozzá tartozó jelszó megadásával. 

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni