close
CímlapEDUCTartalomfejlesztési felhívás – Female Empowerment munkavállalói EDUC kurzus

Tartalomfejlesztési felhívás – Female Empowerment munkavállalói EDUC kurzus

2024. január 09.

Az EDUC Egyetemi Szövetség egy online kurzus fejlesztését tűzte ki célul Female Empowerment témában az EDUC egyetemek oktatói és kutatói részére. A soron következő lépés a tartalom elkészítése. Az angol nyelvű online képzés célja a témában a tudatosság növelése, figyelem felkeltése. Ehhez az alábbi altémákban várunk oktatói részvételt:

  • Nemi egyenlőtlenség az akadémiai struktúrában
  • Nemi egyenlőtlenség az egyetemi mindennapokban
  • Gender módszertanok

Tartalommal kapcsolatos további részletek a jelentkezési felületen érhetők el. A videótartalmak 2024 tavaszán kerülnek felvételre és az EDUC Moodle felületén lesznek hozzáférhetőek. Modulonként a partneregyetemek munkacsoportokban fognak dolgozni, amelyet az EDUC Team egyik tagja fog koordinálni és technikai támogatást adni.

Jelentkezem »

Jelentkezési határidő: 2024. január 15.

A jelentkezők közül az EDUC választja ki azokat, akik a kurzus kialakításában részt vállalhatnak. A kiválasztott oktatók egy vagy több online koordinációs megbeszélésen vesznek részt, ahol a Female Empowerment képzés moduljainak tartalmát közösen véglegesítik. Az EDUC Egyetemi Szövetség által kiválasztott oktató egyszeri br. 180 000 Ft díjazásban részesül.

További információért kérjük forduljon bizalommal a PTE Központi EDUC Iroda munkatársaihoz: educ@pte.hu 

PTE Központi EDUC Iroda

PTE Központi EDUC Iroda

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni