close
CímlapEgyetemi életGyere, nézd meg az EDUCATIO-n a PTE standját!

Gyere, nézd meg az EDUCATIO-n a PTE standját!

2024. január 10.

Holnap kezdődik az ország legnagyobb felsőoktatási kiállítása, az EDUCATIO, Budapesten a Hungexpo-n. Ahogy minden évben, a Pécsi Tudományegyetem 2024-ben is jelen lesz a rendezvényen.

Miért érdemes elmenni?
2024-ben nagyot változik a felvételi rendszer: ún. intézményi pontokat adhatnak az egyetemek, ezekről pedig ott a helyszínen is lehet részletes tájékoztatót kérni. A standnál hallgatók vannak, akiknek már van kellő tapasztalatuk: bármi, amit nem mersz megkérdezni mailben, vagy amiről nem találsz online infót, az EDUCATION-n személyesen tőlük is megkérdezheted. Tényleg, akármilyen furcsa kérdést feltehetsz.
Általában nagy a buli a PTE-s standon, a zene, a tánc garantált. És mindenki kedvence, a PTE-s tigris is ott lesz, és arra vár, hogy megöleld.
Egy kis ízelítő a tavalyi EDUCATIO-ról:

Hol lesz és meddig tart?
A fővároson belül a pontos cím: Hungexpo, A pavilon, 1101 Budapest, Albertirsai út 10. A BKK 10-es busza sűrített menetrenddel jár, a járat a 10-es busz megállójából indul az Örs Vezér terén. Pontos menetrend ezen a linken érhető el. A PTE-s stand a HF24-es területen, a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Hungarian Stratup University Program kitelepülése közötti területen található. Az építkezést már ma elkezdik, és megsúgjuk: szerintünk ez lesz az egyik legszebb stand, szóval könnyű lesz megtalálni. Pontos térkép: https://www.educatioexpo.hu/nyitolap/kiallitok
Az EDUCATIO idén is háromnapos lesz, a kapuk szombaton zárulnak majd. Természetesen a rendezvény után is elérhető a PTE Felvételivel kapcsolatos weboldala.

Harka Éva

Harka Éva

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni