close
CímlapEgyetemi életÁlláskeresési rapid randi

Álláskeresési rapid randi

2021. október 18.

Munkáltatók, jelenlegi és már végzett hallgatók között szervezett találkozási lehetőséget a PTE OIG Karrier Iroda október 14-én. A rendezvény a korábbi állásbörzék megújítása, személyre szabott rövid megbeszéléséket tett lehetővé, online formában.

Tizenhat cégnél több mint száz, 10-20 perces beszélgetés zajlott le egyetlen délután alatt.

Volt olyan hallgató, aki konkrét állásajánlatot kapott, és olyan is, aki a rettegett állásinterjúról szerzett olyan tapasztalatot, melyet a későbbiekben hasznosítani tud. "Felkészült, tájékozott, ügyes, lelkes hallgatókat ismerhettünk meg, akik konkrét célokkal, kérdésekkel jöttek, ez nagyon pozitív volt. Folytatjuk tovább velük a beszélgetést, reméljük, fel is tudunk venni közülük többet." - jelzett vissza az egyik cég. A szervezeteknek lehetőségük volt arra, hogy bemutatkozzanak, illetve konkrét pozícióra toborozzanak embereket. Az állásajánlatok között

diákmunka, szakmai gyakorlati lehetőség és főállás egyaránt szerepelt, hazai és külföldi álláslehetőségekkel.

A hallgatók tét nélkül próbálhatták ki az álláskeresést, kérdéseket tehettek fel, és akár további állásinterjú időpontról vagy akár már a felvételről is egyeztethettek.
A következő Álláskeresési rapid randit a tavaszi szemeszterre tervezi a Karrier Iroda. Erre egyelőre munkáltatók tudnak már jelentkezni: a szervezők most elsősorban pécsi vagy Pécs környéki szervezeteket várnak.
További info: somogyi.eszterKUKACpte.hu, www.ptekarrieriroda.hu

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni