close
CímlapEgyetemi életAz OTDT Kommunikációs Díját vehetett át Prof. Dr. Szécsi Gábor

Az OTDT Kommunikációs Díját vehetett át Prof. Dr. Szécsi Gábor

2021. november 24.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Kommunikációs Díját vette át Prof. Dr. Szécsi Gábor, a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánja a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében Prof. Dr. Freund Tamás, az MTA elnöke és Prof. Dr. Bódis József felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkár jelenlétében Prof. Dr. Szendrő Pétertől, az OTDT elnökétől.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács Kommunikációs Díját vehette át Prof. Dr. Szécsi Gábor, a PTE KPVK dékánja, az OTDT alelnöke a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia záróünnepségén. A kitüntetést Prof. Dr. Freund Tamás, az MTA elnöke jelenlétében, Prof. Dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke adta át a PTE professzorának.

Az indoklás szerint Dr. Szécsi Gábor a Díjat a magyar felsőoktatás műhelyeiben folyó tudományos tevékenység támogatásáért, a tudományos diákköri munkát népszerűsítő tevékenységéért, különös tekintettel a 2021-ben, az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent A megújulás műhelyei című monográfiájáért nyerte el.

PTE KPVK

PTE KPVK

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni