close
CímlapEgyetemi életCsaládbarát Munkahely a Pécsi Tudományegyetem

Családbarát Munkahely a Pécsi Tudományegyetem

2019. július 12.

Sportnapok, egészségügyi szűrések, táboroztatási lehetőségek gyermekek számára, és még sorolhatnánk, mi mindent tett a Pécsi Tudományegyetem azért, hogy éreztessék: dolgozóik és azok családtagjaik egyaránt fontosak. Tavaly az intézmény elnyerte az Év Felelős Foglalkoztatója 2018-as címet, de az idén ezt is sikerült felülmúlni a Családbarát Munkahely cím elnyerésével. Az elismerést július 11-én Novák Katalin államtitkár asszonytól vette át dr. dr. Saághy Andrea, a PTE Kancellária Humánpolitikai Igazgatóság HR Szolgáltatási és Kontrolling Főosztály vezetője, Budapesten a Közbeszerzési Hatóság Konferenciatermében.

„Egyetemünknek nagyon fontos, hogy munkatársaink számára a munka és a magánélet közti egyensúlyt biztosítani tudjuk a rendelkezésünkre álló eszközökkel.

Ennek keretében évek óta jóléti és szociális juttatásokat biztosítunk számukra.” – hangsúlyozta dr. Saághy Andrea. „A tavalyi év volt az első, hogy csatlakoztunk a kormányzat által meghirdetett Családok Éve elnevezésű rendezvénysorozatához, és az idén folytatódó programsorozat kapcsán nyújtottuk be a Családbarát munkahely pályázatot.” – tette hozzá dr. Saághy Andrea.

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni