close
CímlapEgyetemi életÉjféli nyitvatartás a Tudásközponban

Éjféli nyitvatartás a Tudásközponban

2022. május 16.

A tavaszi vizsgaidőszakban, május 16-tól június 23-ig a Tudásközpont éjféli nyitvatartással várja az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.

20.00 és 24.00 óra között az olvasók kizárólag a 2. emeleten tartózkodhatnak.
Itt lehetőség van tanulásra az olvasói terekben, a tanulófülkékben, illetve a csoportos tanulószobában. Ugyanitt van lehetőség önkiszolgáló kölcsönzésre, az automata kölcsönzőberendezés használatával, illetve könyvvisszaadásra a földszinti készüléknél, a Regisztráció jobb oldalán.
Ez idő alatt a beiratkozás és a hagyományos kölcsönzés szünetel.

A Tudásközpont 2. emeletén kizárólag beiratkozott olvasók vagy napijeggyel rendelkező látogatók – a Regisztráció nyitvatartási idejében (H-P: 8.00–19.45; Szo: 10.00–17.45) váltott napijeggyel – tartózkodhatnak.
A parkoló felőli, déli bejárat zárva lesz, ezért az olvasók a főbejárati forgóajtón át tudják megközelíteni a könyvtári tereket.
Élelmet a könyvtár területére behozni és ott étkezni továbbra sem szabad.
A ruhatár az éjszakai ügyelet ideje alatt nem üzemel.

Az éjszakai ügyelet előtti nyitvatartási időszakban (H-P: 8.00–20.00; Szo: 10.00–18.00) a szokott rend szerint lehet igénybe venni a könyvtári szolgáltatásokat, vagyis – aki még nem tette meg – be tud iratkozni, lehet könyvet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, illetve könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni.