close
CímlapEgyetemi életElstartolt az Educatio

Elstartolt az Educatio

2023. január 12.

Ma startolt el a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, melyet a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. szervezett, Budapesten. A rendezvényt idén is hibrid formában tartják: személyesen a Hungexpón, valamint online is látogatható. Az eseményen közel 150 kiállító várja a látogatókat.

Az oktatási seregszemlén a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők interaktív programokon vehetnek részt, továbbá megismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények nyújtotta lehetőségekkel.
A látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, főiskolák, szakképző iskolák képzéseiről; felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.

A Pécsi Tudományegyetem a virtuális térképen a HF26-os jellel jelölt területen vár mindenkit!

Az Oktatási Hivatal munkatársai a felsőoktatási felvételi eljárás részleteiről, a felvételi követelmények, pontszámítási szabályok változásairól tájékoztatják az érdeklődőket. A felvételi eljárásról részletes tájékoztatás olvasható a felvi.hu-n.
Az esemény részletes programja a https://www.educatioexpo.hu/ oldalon olvasható.

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni