close
CímlapEgyetemi életHogy milyen a hangulat az Educatio kiállításon?

Hogy milyen a hangulat az Educatio kiállításon?

2022. január 13.

Tank, katonai helikopter, busz és vasúti kocsi is várja az Educatio 2022 kiállításra látogatókat. Sok stand volt, van, amelyik kilátóval, van, amelyik furcsa ruhákba öltözve várta az érdeklődőket. Alaposan körbejártuk a teljes Hungexpot, és meg kellett állapítanunk: a mi standunk a legszebb!

Hogy milyen a hangulat az Educatio kiállításon?

Sokan lődörögtek egy ideig, csak hogy kivárják, hogy a PTE standjánál álló hallgatóktól és szakemberektől információkat kaphassanak. Azt gondolom, minden felvételizőnek az az álma, hogy mielőtt a Nagy Döntést meghozná, ami legalább három, de valójában annál is több évre megváltoztatja az életét, szemtől szemben állva megkérdezhessen egy olyan személyt, akinek már van ebben tapasztalata. A teljes kiállítás területén kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése – de azok az érdeklődő szemek nem hazudnak.

Megújult bundában feszített a PTE tigrise is, aki nemcsak a standnál csinált bulihangulatot, hanem a plázson is, ahol a két pécsi bulibusz szórakoztatta az embereket: a DJ a hamuszürke autó tetejéről mosolygott, a forró tea pedig a pirosból. Kutyahideg volt a nyitónapon, de a meleg ital és a forró dallamok nem tántoríthatnak el egy tánctól egy PTE-s vadállatot!

Ha nem érsz fel Pestre, kövesd az eseményeket online. Ha szeretnél további infót, akkor kattints az esemény Facebook oldalára.

Hogy milyen a hangulat az Educatio kiállításon?

További információkért pedig keress minket bátran!

Instagram: Irány a PTE
Weboldal: pte.hu/felveteli
E-mail: iranyapte@pte.hu

Harka Éva

Harka Éva

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni