close
Címlap4. Minőségi oktatásIsmét 3D tanfolyam kezdődik a PTE 3D Központban!

Ismét 3D tanfolyam kezdődik a PTE 3D Központban!

A 3D tervezés és nyomtatás alapjait sajátítják el az érdeklődők augusztus 22-26. között a PTE 3D Központjában. A gyerekeknek és felnőtteknek szervezett egyhetes tanfolyamon résztvevők megtanulnak bánni a 3D nyomtatókkal, és akár önállóan is képesek lesznek elkészíteni egyszerűbb tárgyakat – emellett pedig kedvet kaphatnak a komolyabb 3D munkákhoz is.

A nagy sikerű 2021-es tanfolyam után is egyhetes bevezető 3D tanfolyamot szervezett a PTE 3D Nyomtatási és Vizualizációs Központja. A képzés nem csupán megismerteti a résztvevőket a 3D nyomtatás izgalmas világával, hanem rengeteg praktikus ismeretet is ad, ami azért is fontos, mert a háromdimenziós tervezés és nyomtatás egyre inkább jelen van a mindennapokban is.

A szükséges elméleti alapok átadása mellett a tanfolyam kifejezetten gyakorlati jellegű.

A résztvevők az ötnapos képzés végére képesek lesznek használni a legelterjedtebb 3D nyomtatókat, megtanulják a tervezés alapjait, és önállóan is tudnak majd egyszerűbb tárgyakat készíteni. Az igazán fogékonyak pedig egy életre szóló szenvedélyt nyerhetnek.

„Az egészségügyi és ipari fejlesztések mellett a 3D Központ fontos küldetése, hogy a technológiát minél szélesebb körben elterjesszük. Egyre több 3D tervezéssel kapcsolatos anyag található az interneten is, és azt szeretnénk, ha ez a tudás a lehető legszélesebb réteg számára lenne elérhető készség szinten” – fogalmaz dr. Maróti Péter, a Központ vezetője.

Bevezetés a 3D technológiákba »

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni