close
CímlapEgyetemi életKülönleges kedvezménnyel „szárnyalhatnak” a PTE hallgatói!

Különleges kedvezménnyel „szárnyalhatnak” a PTE hallgatói!

Együttműködési megállapodást kötött kedden délelőtt az Emirates Magyarországi Fióktelepe és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a felsőoktatási intézmény Rektori Tanácstermében. A megállapodás értelmében Magyarország első egyetemének munkatársai, hallgatói, valamint az ő hozzátartozóik jelentős kedvezményekben részesülhetnek, amennyiben az Emirates légitársaság szolgáltatásait veszik igénybe.

Az Emirates az Egyesült Arab Emírségekben található Dubaj hivatalos nemzetközi légitársasága, amely mintegy 3.400 járatot indít hetente a központi repülőteréről, a Dubaji nemzetközi repülőtérről, több mint 74 ország 160 városába. A légitársaság honlapjának adatai szerint eddig több mint 59 millió utast szállítottak, 270 repülőgépből álló flottájukkal.

Az együttműködést kedden délelőtt írta alá Prof. Dr. Miseta Attila, a PTE rektora és Horváth Gábor, az Emirates Magyarországi Fióktelepének ügyvezetője.

Horváth Gábor (balról) és Miseta Attila a Pécsi Tudományegyetem és az Emirates együttműködési megállapodásának aláírásán / Fotó: Aknai Péter, UnivPécs

A kontraktus értelmében a légitársaság 10% kedvezményt biztosít a pécsi egyetem munkatársainak és hozzátartozóiknak, valamint a hallgatóinak és hozzátartozóiknak a „Saver”, „Flex” és a „Flex Plus” viteldíjú, budapesti indulású repülőjegyek alapdíjából, és 50% kedvezményt adnak a módosítási díjakból. Az eseményen ünnepélyes keretek között adták át az oklevelet az első egyetemi polgárnak, Pap Anita patológus szakorvosnak, aki igénybe vette a légitársaság kedvezményét.

Miseta Attila átadja a díjat Pap Anitának / Fotó: Aknai Péter, UnivPécs

 

Kottász Gergely

Kottász Gergely

PTE sajtóreferens

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni