close
CímlapEgyetemi életMég hét napig lehet felvételizni a PTE-re

Még hét napig lehet felvételizni a PTE-re

2023. február 09.

Egy hetünk maradt jelentkezni azoknak, akik a 2023 szeptemberében szeretnék tanulmányaikat a magyar felsőoktatásban megkezdeni.

A PTE Kapcsolati Igazgatóság Hazai Beiskolázási Marketing Irodája egy

felvételi kisokossal segíti a jelentkezés folyamatát, mely minden alapvető, fontos információt tartalmaz, és ezen a linken lehet letölteni.

2023. február 15-én éjfélig lehet jelentkezni az ősszel induló alap-, osztatlan, illetve mesterképzésekre és felsőoktatási szakképzésekre a felvi.hu oldalon elérhető E-felvételiben. Ugyancsak február 15-ig lehet hitelesíteni a már rögzített jelentkezéseket.
A felvi.hu honlapon közzétett felvételi tájékoztatóban a teljes képzéskínálat és a jelentkezéshez szükséges valamennyi információ elérhető, továbbá pontszámító kalkulátor, statisztikák és egyéb tájékoztató anyagok segítik az érdeklődőket a jelentkezési folyamatban.

Díjmentesen 3 jelentkezési hely jelölhető meg,

és egyenként 2000 Ft-os kiegészítő díjért további 3 hely is megadható. A kiegészítő díj befizetési határideje is 2023. február 15. éjfél.
A jelentkezés hitelesítés nélkül érvénytelen, a jelentkezési szándékot kizárólag Ügyfélkapun keresztül lehet hitelesíteni, ugyancsak február 15. éjfélig.

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni