close
CímlapEgyetemi életÖsztöndíjak: USA, Oszaka, Korea, Campus Mundi

Ösztöndíjak: USA, Oszaka, Korea, Campus Mundi

ösztöndíj, Fullbright
2016. március 08.

Fulbright

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg a 2017-2018-as tanévre szóló ösztöndíjait. Fulbright ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik felsőfokú végzettséggel, valamint magas szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és az Egyesült Államokban szeretnének oktatni, kutatni, vagy továbbtanulni. Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet.

A Fulbright Bizottság tájékoztató előadást tart az ösztöndíjakról és a pályázás folyamatáról Pécsett 

2016. április 5-én, kedden 11:00 órakor a Pécsi Tudományegyetemen. 

PTE Rektori Hivatal, Szenátusi terem (7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.)

További információ: http://www.fulbright.hu


Campus Mundi ösztöndíjprogram

A Campus Mundi ösztöndíjprogram keretében külföldi tanulmányi részképzésre, szakmai gyakorlatra, illetve rövid tanulmányutakra lehet pályázni. Az így szerzett interkulturális tapasztalatok előnyt biztosítanak a munkaerőpiacon vagy a további tanulmányok során. A program első, tavaszi félévi pályázati szakasza februárban indul. 

Tanulmányi részképzésre március 10-ig, szakmai gyakorlatra és rövid tanulmányutakra pedig április 10-ig lehet jelentkezni.

A továbbiakban mindhárom ösztöndíjtípus esetében évi két (egy tavaszi és egy őszi) benyújtási határidőre lehet számítani.

További részletek: www.campusmundi.hu


Koreai ösztöndíj lehetőség

A Koreai Kormány ösztöndíjprogramot hirdet diplomával rendelkezők számára, 3 vagy 4 éves időtartamra, mely 1 év koreai nyelvprogramban való részvételt, illetve 2 vagy 3 év tanulmányi programban való részvételt tartalmaz.

A pályázat beadási határideje: 2016. március 31.

További részletek: http://www.niied.go.kr/eng/contents.do?contentsNo=78&menuNo=349

Útmutatók: http://pte.hu/palyazat/koreai_osztondij_lehetoseg


Asian Studies Program

Az osakai Kansai Gaidai University és a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Nemzetközi Oktatási Központja tanulmányi pályázatot hirdet a 2016/2017-es akadémiai évre, 1 hallgató részére. PTE hallgatói jogviszonnyal és legalább 2 befejezett szemeszterrel, valamint  magas szintű angol nyelvtudással rendelkezők pályázhatnak.

A pályázati határidő 2016. május 1.

További részletekhttp://pte.hu/palyazat/asian_studies_program

AKNAI Péter

AKNAI Péter

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni