close
Címlap4. Minőségi oktatásPörög a fesztiválszezon

Pörög a fesztiválszezon

A Pécsi Tudományegyetem idén is ott lesz Sukorón, a Velencei-tónál az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) július 10-14. között, ahol nem csak értékes információkat gyűjthettek be Magyarország első egyeteméről, hanem meglepetésekre és szuper programokra is számíthattok.

Ebben az évben az UNIversumban találjátok meg a PTE standját az EFOTT-on – a térképen szerencseszámunk a 66 –, ahol szerencsekerékkel, bingóval, PTE-s ajándékokkal, és persze az elmaradhatatlan tetkó-csillámtetkó kombóval várunk majd titeket! Utat engedünk a kreativitásnak is, így aki szeretné, elkészítheti egyedi PTE-s vászontáskáját is.
Ugyanakkor most először nem csak a chill zónánkat vehetitek majd igénybe, de fröccsözhettek is nálunk, ami a felfrissülésen túl azt a célt is szolgálja, hogy megismerhessétek a Pécsi Egyetemi Borbirtok minőségi borait. Sőt, a PTE-s hallgatóknak minden tanévben lehetőségük van becsatlakozni a Borkulturális alapismeretek kurzusba is, melyet a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet szakértői tartanak.

Gyertek, és csatlakozzatok hozzánk egy fergeteges nyári élményre, szerezz felejthetetlen emlékeket és éld át velünk az igazi egyetemi bulihangulatot!

 

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni