close
CímlapEgyetemi élet„Szerintünk megtalálta a helyszínét a PEN!”

„Szerintünk megtalálta a helyszínét a PEN!”

2016. március 10.

Bevált a helyszín. Jelentette ki Gellai Gergő, a PEN szervezője március 9-én, a Zsolnay Negyedben tartott sajtótájékoztatón. Bár azt is elmondta, ízlés kérdése, ha valaki inkább a Bőrgyárat preferálta a fesztivál helyszíneként.

Az eseményen képviseltette magát, Bódis József, a PTE rektora,Takács Gyula, a PTE EHÖK elnöke, Móczár Gábor, a Zsolnay Negyed marketing és nemzetközi kapcsolatok igazgatója, Ian O’ Sullivan, a Mongooz and the Magnet zenekar tagja, Szabó Ádám, a Pécsi Sörfőzde marketingmenedzsere, Boros Gábor (DJ Venom), a Halott Pénz lemezlovasa és Pető Szabi, a Junkie Jack Flash énekese.

20160309-csortos-szabolcs-0645-1859-sajtotajekoztato-pen.jpg

A PEN idén különleges figyelmet fordít a pécsi zenekarokra: a  belvárosban egy utcaszínpad is üzemelni fog, ahol jobbnál jobb koncertekkel várják az arra sétálók színe javát. Ezen kívül a ZEN and Roll színpad is dübörög tovább, rengeteg  induló fiatal csapattal. A legnagyobb üdvrivalgást a nemzetközi fellépő, Dj Jazzy Jeff váltotta ki, aki most jön először Magyarországra!

https://www.youtube.com/watch?v=vEg9dAqJvRs

A szervezők azt is elmondta, hogy idén nagyobb figyelmet fordítanak a tavalyi problémák kiküszöbölésére. Kifejezetten a mosdók számára, helyére és az erről való pontos információ átadására. A múlt évben több kiállítási tárgy is rongálódott, a vezetőség elmondása szerint idén ez nem fordulhat elő, bár valljuk be ezt az ígéretet már egy évvel ezelőtt is megkaptuk. A muri költségvetéséhez, ami 65-70 millió az egyetem is hozzájárul, nagyjából 12 millió forinttal.

 

További infó és programok: http://pteehok.hu/

Kékesi Alexandra

Kékesi Alexandra

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni