close
CímlapEgyetemi életÚjra nehezített pályáról adtak tanácsokat a hölgyek - nem csak nőknek

Újra nehezített pályáról adtak tanácsokat a hölgyek - nem csak nőknek

Nők nehezített pályán, PTE TTK, Paulus
2019. szeptember 23.363Megtekintés

Szerdán rendezték a tavalyi évben már nagy sikert aratott "Nők nehezített pályán" című előadássorozat első alkalmát az új tanévben.

Ezúttal is érdekes előadókat hívtak meg a szervezők, nevezetesen: dr. Horváth-Sarródi Andrea orvost, life coach-ot, a PTE ÁOK Népegészségtani intézetének oktatóját, Nagyváradi Anett informatikust, a PTE MIK oktatóját, a Fizikai Doktori Iskola PhD hallgatóját, valamint Budai Edina geográfust, a budapesti Pannon Power Kft projekt menedzserét.

A már megszokott helyen, a Café Paulusban közel 40  - nem csak hölgy - érdeklődő hallgathatta meg a három teljesen különböző, de a végére közös konklúzióval záró hölgyet, akik szerint bármilyen nehéz vagy nehezített a pályánk, amit néha magunknak nehezítünk meg, bármennyi akadályba ütközünk az életben, mindig lehet és kell is szakítani időt magunkra. Legyünk jelen, legyen "én-időnk"! A hallgatóság arcát nézve és kérdéseit hallgatva ebben mindenki egyetértett, és jó érzés tudni, hogy a problémáinkkal nem vagyunk egyedül, és nálunk tapasztaltabbnak tűnő - de az élet különböző területein ugyanúgy elbizonytalanodó - hölgyek szívesen adnak tanácsot az erre nyitottaknak.... Még a természettudományos pályán is!

A szervezők mindenkit szeretettel várnak az előadássorozat következő alkalmára, október 16-án 17 órakor a Café Paulusba! Akkor Helyes Zsuzsanna egyetemi tanár, a PTE ÁOK akadémikusa, Bálint Erika, a BME vegyészmérnöke, Nők a Tudományban Kiválósági Díjas és Vaskóné Csák Erika matematika-kémia tanár, a siófoki Perczel Mór Gimnázium igazgatója mesél majd a nehezített pályáról.

 

Kottász Gergely

PTE sajtóreferens

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni