close
CímlapEgyetemi életXII. PTE Karriernap és Állásbörze (nemcsak) álláskeresőknek

XII. PTE Karriernap és Állásbörze (nemcsak) álláskeresőknek

PTE Karriernap
2016. március 16.

Munkára van szükséged? Nemrég diplomáztál? Még nem tudtál elhelyezkedni? Szeretnél egy jó gyakornoki helyet? Külföldi ösztöndíj vagy önkéntes program iránt érdeklődsz? Akkor tarts Te is Börze Barnabással, és gyere el március 22-én a PTE ÁOK aulájába a XII. PTE Karriernap és Állásbörzére!

Börze Barnabás még csak néhány napja tűnt fel a Karrier Iroda Facebook oldalán, de már fergeteges népszerűségnek örvend. Börze Barnival érdemes jóban lenni, ugyanis közülünk, hallgatók közül talán ő készül a legtudatosabban új munkahelyének megszerzésére. Ő már tudja, hogy összesen 45 kiállító lesz jelen. Lesznek többek között sikeres cégek a régióból, nagyvállalatok az egész országból, továbbá a közszféra is képviseltetni fogja magát. Barnabás már a programot is elolvasta, így tudja, hogy a testbeszédről és az etikettről szóló előadást mindenképpen meg fogja hallgatni. Sőt, még talán arra az előadásra is beül, ahol elmondják, hogy hogyan kellene kinéznie a Facebook és LinkedIN profiljának, ha netalántán online rátalál egy fejvadász. Mivel Barnabás még egy kicsit tanácstalan, mindenképpen ki akarja próbálni a helyszínen a karrier- coachingot és a grafológiai tanácsadást, ugyanis az Állásbörzén még erre is lesz lehetőség.

Bővebb információ és előzetes regisztráció a tanácsadásokra: http://www.ptekarrieriroda.hu/blog/szemelyes-tanacsadasok-a-pte-allasborzen

Útravaló 6 tipp Börze Barnabás tollából:

Ne ámítsd magad, hogy „még ráérek” a munkakereséssel, hanem lépj akcióba!

Menj el a Karrier Irodába CV tanácsadásra, hogy kipofozott önéletrajzod egy erős bemutatkozás alapja lehessen a cégek standjánál!

Jelentkezz Karrierépítés workshopra és Álláskeresési tréningre, amelyek március 19-én és március 21-én lesznek, hogy még felkészültebben indulhass az Állásbörzére.

Bővebb információ és jelentkezés: http://ptekarrieriroda.hu/blog/pte-karriernap-es-allasborze-felkeszito-treningek

Nézd át a http://www.ptekarrieriroda.hu/user/allasborze-resztvevo-cegek.html oldalt, hogy melyik cégek lesznek jelen az Állásbörzén!

Írj meg előre egy 1 perces bemutatkozót, amelyet el tudsz mondani, ha odalépsz egy standhoz!

A nagy nap előtt pihend ki magad, és reggel a PTE- s pulcsid helyett inget vegyél fel!

További részletek és teljes program: http://ptekarrieriroda.hu/menu/allaskereses/allasborze.html

Bartakovics Bettina

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni