close
CímlapMagazinKolumbiai ösztöndíjprogramok 2024

Kolumbiai ösztöndíjprogramok 2024

2024. április 18.

A nemzetközi tudományos együttműködés és a mobilitás fokozása érdekében a kolumbiai kormány két jelentős ösztöndíjprogramot hirdetett meg 2024-re: Beca Colombia és az International Experts. A Külföldi Műszaki Tanulmányok Kolumbiai Intézete (ICETEX) által felügyelt kezdeményezések célja, hogy a külföldi tehetségeket Kolumbiába vonzzák és, hogy megkönnyítsék a szakértők részvételét a kolumbiai felsőoktatási intézmények által szervezett eseményeken és tevékenységekben.

A Beca Colombia program célja, hogy támogassa a Kolumbiában nyelvi vagy posztgraduális tanulmányok folytatása iránt érdeklődő külföldieket. A program a lehetőségek széles skáláját öleli fel, beleértve a spanyol nyelvfejlesztő, specializáció, mester- és doktori programokat. Részletes információk a pályázati feltételekről és a jelentkezés folyamatáról a ICETEX hivatalos honlapján .
Jelentkezési határidő: 2024. június 9.

Az Inernational Experts program, olyan nemzeti és nemzetközi szakértőket céloz meg, akik hajlandóak részt venni a kolumbiai egyetemek által vagy külföldön szervezett eseményeken és tevékenységekben. E kezdeményezés a kolumbiai egyetemekkel együttműködő nemzetközi oktatók és kutatók mobilitásával kapcsolatos különböző költségeket fedezi. A programmal kapcsolatos részletes információkért keresse fel az ICETEX hivatalos honlapját.

Kovács-Csincsák Mercédesz

Kovács-Csincsák Mercédesz

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni