close
CímlapKultúraElstartolt a PEN

Elstartolt a PEN

2024. május 10.

Borongósan indult a Pécsi Egyetemi Napok első napja május 9-én, amikor kiderült, hogy Felcser Máté betegsége miatt a szombatra tervezett Punnany Massif koncert elmarad, a zenekar idősávjában pedig Sisi fog fellépni, azonban a rendezvény fergeteges hangulata hamar magával ragadott mindenkit. A nagyszínpad első fellépője, Desh mellett váratlanul feltűnt Azahriah is, az élmény pedig úgy vélem sokakat kárpótolt a műsorváltozás miatt.


Desh és Hundred Sin koncertjével nyitott az idei PEN az Expo Centerben, ezután került csak sor a hivatalos megnyitóra, ahol dr. Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektora mondott köszönetet a szervezőknek, az esemény támogatóinak és a fesztiválozóknak, amiért a rendezvény idén is megvalósulhattott:
Kívánok mindenkinek nagyon jó, tartalmas, békés és kulturált szórakozást, ami úgy gondolom, hogy a pécsi egyetemi lét egyik legfontosabb része...persze a tanulás után" – mondta a rektor.

Ezután az Egyetemi Hallgató Önkormányzat (EHÖK) elnöke, Bodaki Máté köszöntötte a résztvevőket:
„Fantasztikus, hogy újra együtt vagyunk a Pécsi Egyetemi Napokon!Azt gondolom, hogy ez a rendezvény az életre szóló élményekről szól, ehhez kívánok nektek jó szórakozást! Hajrá PTE! Hajrá Pécs!"
A megnyitó során cserélt gazdát az egyetemi kulcsa is, amelyet a leköszönö diákrektor adott át az új diákrektor(lány)nak, Takács Emesének.
A PEN ma este tovább pörög, íme a mai programkínálat:

Ha még nincs jegyetek, itt tudjátok beszerezni. Vagy tartsatok velünk május 11-én a Széchenyi téren a PTE Szurkólói Zónába 11 és 15 óra között,

vegyetek részt a nyereményjátékunkban és nyerjetek páros PEN belépőt!

Aknai-Kiss Martina

Aknai-Kiss Martina

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni