close
CímlapMagazinAkik élnek, azok délnek mennek

Akik élnek, azok délnek mennek

FOO, fesztivál, 0.nap
2015. június 18.

Úgy érzem, én nagyon élek! Tegnap még csak a nulladik nap volt, de egy pillanatig sem volt megállás! A PTE Stand pörög, a fesztiválozók gyakran belesnek hozzánk. Tegnap a Kispál és a Borz foglalta el a nagyszínpadot, és fergeteges koncerttel kápráztatott el mindenkit. Az élmény hihetetlen volt!

A délutáni becsekkolás után még láttam pár utolsó előkészületet: pakoltak a pultokban, felrakták a lampionokat a fákra és bizony volt még olyan korlát, amit épp akkor fújtak szép színesre. Minden beleillett a képbe és pillanatok alatt elkészültek az utolsó simításokkal is.

Éééés indul!

1897851_10202958595204344_1117493303615378330_n.jpg

A bejutás nagyon könnyen ment, az eddig megszokott sorban állás a bejáratnál mintha csak városi legendának tűnnének. A fesztivál dizájnja idén is nagyon jó, sőt megkockáztatom, hogy most találták el legjobban. A környezetbarát, visszaváltós poharak is a logót viselik, így mindenki magának érezheti az egyik legtöbb boldogságot okozó kelléket is.

A koncertekből a nulladik nap ellenére sem volt hiány, de mindenki tudta, hogy a legjelentősebb esemény úgy is 22.00-kor kezdődik.

A Kispál és a Borz ismét szenzációsat alakított! A tömeg őrjöngött. Idén a Kispál korszak közepébe cseppenhettünk, három lemez kedvenc dalait ordíthattuk teli torokból. Nem maradt el a pogó, a porfelhő és az sem, hogy teljes átéléssel énekeljünk. Ha kellett, hullámzott a tömeg, ha kellett, potyogtak a könnyek. Felejthetetlen eseménynek lehettünk tanúi, melyet ezúton is nagyon köszönünk!

PTE

A PTE stand rengetek programmal vár mindenkit. Lehet itt grafológushoz menni, aki egy beszélgetés során szívesen elmeséli mit állapított meg az írásod alapján rólad. Baleset szimuláció során a műseb készítés rejtelmeiben is bele leet kóstolni. A PTE Táncoló Egyeteme pedig színes előadásokkal kápráztatta el az erre sétálókat. A PTE EHÖK tigrise is itt kószál egész héten, érdemes vele összefutni. A PTE Brass Band egész délután fújta a talpalávalót, ez a további napokban sem lesz másképp!

Hello, PTE! Hello, Fishing!

Kékesi Alexandra

Kékesi Alexandra

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni