close
CímlapMagazinEgy pályán a Mikulással

Egy pályán a Mikulással

2023. december 06.

A Pécsi Tudományegyetem munkatársai és családjaik ötödik alkalommal vehettek részt a Mikulás ünnepségen és családi korinapon a PTE A Családokért programsorozat részeként december 5-én a Pécs Városi Műjégpályán. A családi programot este héttől az egyetem hallgatóinak szóló JegesEst váltotta fel.

Lelkes gyereksereggel, boldog arcokkal, profi, bugdácsoló és kezdő korcsoláyzókkal telt meg tegnap a pécsi műjégpálya a PTE Mikulás ünnepségen és családi korinap alkalmából.

A gyermekeket és szüleiket kulturális produkciók is várták, a Játéktáráról is ismert Tamás Éva színész, előadó, játékmester közösen mondókázott, tornázott és énekelt kicsikkel és nagyokkal, fantasztikus ünnepi hangulatot teremtve a jégen. Az este sztárvendége természetesen a Mikulás volt, aki hatalmas puttonnyal, rengeteg édességgel érkezett, azonban a korcsolyázásra az előtte álló hosszú éjszaka miatt nem vállalkozott.

A csúszkálás közben átfázott gyerekek forró teával és meleg gofrit majszolgatva töltődtek újra, közben a szülőknek is volt alkalmuk egy-két lendületesebb korcsolya-körre, vagy néhány perc szusszanásra.
A lefekvési idő közeledtével a családokat felváltották az egyetem hallgatói, akik pillanatok alatt, tempós korizással, vonatozással és trükökkel töltötték meg a pályát.

Aknai-Kiss Martina

Aknai-Kiss Martina

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni