close
CímlapMagazinDizájner PTE-s cuccok!

Dizájner PTE-s cuccok!

2022. november 03.

Webshopot indított a JuridEco Zrt. a Pécsi Tudományegyetem új ajándéktárgyaival!

A www.pteshop.hu címen elérhető áruházban nemzetközi és magyar piackutatásokon alapulva határozták meg a termékek körét, amit kifejezetten a PTE volt és jelenlegi egyetemi polgárainak szántak, újszerű, igazán egyetemire hangolt arculattal. A cél az volt, hogy

a hivatalos egyetemi arculat mellett pécsi dizájnerek által tervezett lazább formavilágú termékek is

megjelenjenek, így a termékek köre és külalakja akár évszakonként megújulhat. A klasszikus áruk mellett újdonságok is vásárolhatók, például a PTE számára készült kávé, tisztítószerek.
A PTE-brandhez tartozó termékek között olyanok is lesznek, melyek egyetemi innovációkhoz, találmányokhoz kötődnek, továbbá egyebek között innovatív technikai termékek.
Az egész webshopot

átszövi a lokálpatriotizmus és a PTE-hez fűződő kötődés:

pécsiek és az egyetemen végzettek dolgoznak benne a grafikustól a kávépörkölőig. Nem csoda, hogy az ügyfélszolgálat és a webshop használata is emberbarát.
“ A zöld szempont a PTE-hez híven a webshopban is érvényesül: csomagolásnál törekszünk a lebomló, természetes anyagok használatára és a szállítást is meg lehet úszni, hiszen több olyan hely is van a városban (és lesznek továbbiak is!), ahol személyes átvételre van lehetőség.


A környezettudatosság jegyében válogattuk a termékeket is, ahol lehetséges, helyben termelt árucikkek, környezetbarát technológiák révén előállított termékeket kínálunk. Még a jegyzetfüzetek is etikusak. Tisztítószereinket magyar cég gyártja, és kizárólag 100%-ban lebomló növényi alapanyagokat tartalmaznak”
- mondta el Ütő-Siklódi Anikó, aki a webshop létrejöttében játszott nagy szerepet.
Folyamatosan új termékek lesznek elérhetőek szezonálisan, kapszula kollekcióban és változatos színekben. Erről a Facebookon és az Instagramon lehet informálódni.
“A webshopba belistázott termékeken túl az egyedi igényekre is kínálunk megoldásokat” - tette hozzá Ütő-Siklódi Anikó, majd megjegyzte:

“Akár egyedi dizájnra

vagy nagyobb tételre vonatkozóan igyekszünk gyors és magas minőségű megoldásokat kínálni.”

Harka Éva

Harka Éva

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni