close

Ipar Napjai 2023

A Pécsi Tudományegyetem, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint kilenc helyi ipari vállalkozás – Contrall Kft., Glt Delta Kft., Honsa Kft., Kontakt-Elektro Kft., Körber Hungária Kft., Matro Kft., Magnus Aircraft Zrt., Somapak Kft., Z Elektronika Kft. – közösen jelent meg az Ipar Napjai 2023. szakkiállítás és vásáron, melyet május 16-19. között rendeznek meg a Hungexpon. 

Decsi István, a PTE kancellárja az együttműködést több szempontból is fontosnak tartja. Véleménye szerint egy ilyen volumenű esemény kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a kollektív standdal az egyetem megmutassa, milyen partnerségben van mind a helyi vállalatokkal, mind országos és nemzetközi cégekkel. Emellett arról is informálhatja az érdeklődőket, hogy az az oktatási, kutatásfejlesztési teljesítmény, amit az egyetem kínál, hogyan tud hasznosulni az iparral, vállalatokkal való együttműködésben. 

Rabb Szabolcs, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára szintén gyümölcsözőnek tartja az összefogást, aminek jelentőségét az a tartalom adja, amellyel az egyetem a cégekkel és a kamara közvetítésével folyamatosan erősíti az együttműködést. 

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni