close
CímlapMagazinIrány a PTE! Kultúrfeszt

Irány a PTE! Kultúrfeszt

Javában zajlik az Irány a PTE! Kultúrfeszt!

A január 25-29. közötti online programsorozatot a

https://felveteli.pte.hu/kulturfeszt

oldalon lehet elérni.
Ma - az általános felvételi információk mellett - a Műszaki és Informatikai Kar és a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar lesz a fókuszban.

Ösztöndíjak és más támogatási formák mellett egyéb módszerek is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy a tehetségeket segíteni lehessen. A Pécsi Tudományegyetem elkötelezett ezen a téren - ennek részleteiről beszélgetnek a szakemberek.

Mi az, hogy Smart Technológia? És milyen új skillek szükségesek a hagyományos mérnöki tudás kiegészítéséhez azért, hogy energiahatékony, környezettudatos és korszerű legyen a tudása? A Mérnöki és Smart Technológiák Intézetének oktatói kerekasztal-beszélgetésen elemzik a témát.

A pszichológia szemszögéből közelíti meg az érzelmeket Dr. Deák Anita interaktív előadása. Az egyik fő kérdése az, hogyan lesz a szubjektív érzésből objektív, tudományos eredmény?

A PlayBack Színház mindig különleges hangulatú: ezt a nézők sokszínűsége szavatolja, hiszen az ő érzelmeiket, álmaikat, érzéseiket, történeteiket játsszák el a színészeik. Hogy fog élőben, de az online térben működni? Bízz bennük, érdekes lesz!

De ez csak néhány kiragadott programelem a negyvenből!

Érdemes végigböngészni a ma kínálatot a honlapon!

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni