close
CímlapMagazinJótékonysági adománygyűtjés az egészségtudomány jövőjéért

Jótékonysági adománygyűtjés az egészségtudomány jövőjéért

2023. november 10.

A PTE Egészségtudományi Kar és az EgészségtudományÉRT Alapítvány jótékonysági gyűjtést szervez annak érdekében, hogy segítse a magyar egészségügyi ellátórendszer szakember utánpótlását.

Az alapítvány arra törekszik, hogy javítsa az egészségtudományi képzések minőségét és segítse a korszerű felsőoktatás biztosítását. Az ehhez szükséges infrastrukturális és emberi erőforrások fejlesztéséhez azonban szükség van a támogatásra.
Az alapítvány célja a lakosság egészségi állapotának javítása, megőrzése oly módon, hogy az ellátásukban részt vevő egyetemi (BSc és MSc) végzettségű egészségtudományi szakemberek képzésének minőségét javítani célzó tevékenységeket támogatja, az ilyen irányú közép- és felsőfokú képzéseken résztvevő tanulók és hallgatók esélyegyenlőségét elősegíti, az ismeretek elsajátításához és azok korszerűségéhez, naprakészségéhez hozzájárul.
Bármilyen összegű támogatás nagyban hozzájárulhat az egészségtudományi képzések minőségének javításához, és a korszerű felsőoktatás előmozdításához.

Jelenlegi cél egy olyan szülési szimulátor beszerzése, mely alkalmas a normál és szövődményes szülés szimulációjára is.

Azoknak, akik szeretnének hozzájárulni a jövő generációjának fejlesztéséhez, illetve egészségének megóvásához, köszönetként és a támogatás elismerésért december 12-én, kedden 17:30 órai kezdettel egy különleges adventi koncertre hív meg az alapítvány.

Minden felajánlás számít!
Támogatás bankkártyás fizetési lehetőséggel: https://egyutt.etert.hu

Együtt tehetünk a jövő egészségesebb generációiért!
További info itt!

PTE ETK EgészségtudományÉRT Alapítvány

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni