close
CímlapMagazinPEN kisokos

PEN kisokos

Úgy gondolom, a Pécsi Egyetemi Napokra érkezők nagyrésze már rutinos fesztiválozó, s mint ilyen, nem is nagyon szorul rá egy ehhez hasonló fesztivál útmutatóra, ám a fesztiválozásban kevésbé jártas, vagy az új helyszín miatt kicsit zavarban lévő bulizóknak még jól jöhet ez a pár pontba szedett kisokos.

Hol találom a programokat?

Gyakori kérdés a PEN kapcsán, hogy milyen felületen található meg a részletes és jól átlátható programterv, hisz a közösségi oldalakon külön eseményt kapott minden koncert, és ezzel együtt kissé komplikáltabbá is vált összerakni a napi programokat.

 1. tipp: keressétek meg mind közül a PEN Fesztivál 2019/ offical event elnevezésűt, ahol napra lebontva megtaláljátok a fellépők listáját!

 2. tipp: ha még részletesebben, órára és színpadra lebontva szeretnéd tudni a programokat, akkor

  1. Ugorj be a Made In Pécs Caféba egy kinyomtatott programfüzetért!

  2. Kattints ide https://bit.ly/2YZoNrS a digitális verzióért!

  3. Töltsd le innen http://madeinpecs.hu/penguide a mobilodra!

Hogyan jutok el az ExpoCenterhez?

Ne aggódj! A szervezők mindenre gondoltak, így a Harman Magyarország és a Tükebusz Zrt. segítségével HARMAN PENDRIVE néven fesztiváljáratokat indítanak, amivel ingyenesen tudjátok megoldani a ki- és a hazajutást.

A menetrendet a telefon képernyőjéhez optimalizált kép formájában is megtaláljátok a már emlegetett PEN Fesztivál 2019/ offical event felületén, mentsétek el a képek közé és már zsebben is van a biztos hazaút terve!

+ Tippek:

 • Érkezzetek időben, hogy biztosan bejussatok, mire kezdődik az általatok várt koncert!

 • Készítsétek elő PTE-s igazolványotokat, ezzel is segítve a gyorsabb bejutást és a szervezők munkáját!

 • Csekkoljátok le előre az új helyszínt, fedezzétek fel a színpadokat! Ehhez is segítséget nyújt a már említett nyomtatott programfüzetbe készített illusztráció!

És végül, de nem utolsó sorban: vigyázzatok a környezetetekre és egymásra, valamint érezzétek nagyon jól magatokat a 2019-es PEN Fesztiválon!

Hetesi Júlia

Hetesi Júlia

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni