close
CímlapMagazinPEN Péntek

PEN Péntek

2024. május 15.

Szerencsére ebben az évben sem maradtunk Pécsi Egyetemi Napok nélkül, május 9. és 11. között minden este megtelt az Expo Center zenével, tánccal és fenomenális hangulattal! A csütörtöki hangolódás után a fesztiválozók csak pénteken, a PEN második napján csaptak bele igazán a lecsóba, a szünetektől eltekintve zsúfolásig megteltek a színpadok előtti nézőterek.

A ragyogó napsütésnek köszönhetően már a kapunyitás után elkezdtek feltelni a kitelepült vendéglátósok előtti sörpadok, érzésem szerint pedig a rendezvényt támogató cégek sátrait is többen környékezték meg pénteken, mint előző nap. A zenei kínálatot is nagyon eltalálhatták a szervezők, mert elég nagy volt a jövés-menés a Be the change nagyszínpad és az E-on stage között.

A második koncert alatt kisebb csapatok fúrták be magukat a nagyszínpad előtti tömegbe, megkérdeztem az egyik csapatot, most jöttek-e, mire azt válaszolták, nem tudtak dönteni a Kowalsky meg a Vega és az Esti Kornél koncert között, ezért kicsit itt is, kicsit ott is buliznak.

Éjfél környékén a a tömeg egyik fele haza, a másik fele a Party Aréna felé vette az irányt, de még egy-két órával később is úgy tűnt, az éjjel soha nem ér majd véget!
Jövőre ugyanitt?

 

Aknai-Kiss Martina

Aknai-Kiss Martina

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni