close
Címlap4. Minőségi oktatásI. Gyakorló Iskolák Országos Angol Nyelvi Versenye

I. Gyakorló Iskolák Országos Angol Nyelvi Versenye

A PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziuma hagyományteremtő szándékkal országos angol nyelvi versenyt hirdetett meg a gyakorló iskolák 9. és 10. évfolyamos tanulói számára. Az angol nyelvi munkaközösség a 60 éves iskola jubileumi rendezvényeihez szeretett volna hozzájárulni az esemény életre hívásával. A versenyre minden várakozásunkat felülmúlva több, mint 250 diák jelentkezett, számos gyakorló iskolát képviselve. Az első forduló feladatsorát a diákok saját iskolájukban oldották meg és a legjobbak jutottak be a döntőbe. A tematika az idei tanévben a „Mysteries” – rejtélyek – volt.

A verseny végeredménye:

9. évfolyam:

1. helyezett: Cservenák Petra, az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola diákja, tanára: Illés Bence.

2. helyezett: Szarka Áron, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákja, tanára: Sziklai Gábor.

3. helyezett: Balogh Izabella, az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola diákja, tanára: Illés Bence.

10. évfolyam:

1. helyezett: Kiss Károly Lajos, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákja, tanára: Patrik-Pirk Zsolt. 

2. helyezett: Zubonyai Kolos Benedek, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákja, tanára: Fekete Gergő. 

3. helyezett: Dánffy Edina, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium diákja, tanára: Fekete Gergő. 

UnivTv

UnivTv

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni