close
CímlapSportAmatőr és profi asztalitenisz, világbajnoki felvezetéssel

Amatőr és profi asztalitenisz, világbajnoki felvezetéssel

2017. március 29.

Pécsen lesz a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Asztalitenisz Bajnoki Döntő és az Amatőr Asztalitenisz Bajnokság, április 5-6-án.

Asztalitenisz-ügyben a minőségi szervezés Pécsett hagyomány! A PTE OIG Sportiroda és a PTE PEAC asztalitenisz szakosztálya fogja ezt biztosítani, utóbbi utánpótlás versenyzői is végig jelen lesznek, és segítenek, hogy az indulók semmiben ne szenvedjenek hiányt.

Az egyetemi válogatottak sportolóinak versengésén túlmenően megküzdhetnek egymással a nem igazolt játékosok is, hiszen idén újra lesz férfi és női egyéni amatőr bajnokság.

Az esemény egy bemutatójátékkal indul - világbajnokunk, Klampár Tibor és a PTE PEAC Kalo-Méh utánpótlás válogatott játékosainak közreműködésével - remélve, hogy ez nagy érdeklődésre tart majd számot az egyetemisták és a nézők között, valamint az is, hogy

az amatőr bajnokságon indulók játszhatnak néhány labdamenetet a klasszissal.

A döntőt, a szokásoknak megfelelően kísérőprogram színesíti, a játékosok a „Jobb mint Otthon” nevű kisvendéglőben alapozhatják meg, hogy idén is pozitív élményekkel távozzanak Pécsről.

Amatőr kategóriában nevezni előzetesen a gabor.orosz84@gmail.com e-mail címen vagy a helyszínen (PTE MIK tornacsarnok) lehet.

Halmos Zoárd

Halmos Zoárd

szabadidősport-referens

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni