close
CímlapSportE-SPORT: Te mit játszanál?

E-SPORT: Te mit játszanál?

PTE, PEAC, E-SPORT
2020. július 08.

A Pécsi Tudományegyetem több mint 20.000 polgára (hallgató és munkatárs egyaránt) egy hónapon át segítheti szavazatával a PTE-PEAC E-sport Szakosztályát abban a kérdésben, hogy mivel játszana szívesen az elektronikus felületeken. A felmérés által az egyesület munkatársainak lehetőségük nyílik arra, hogy valóban olyan versenyt tudjanak szervezni, amire nagy az érdeklődés!  

Novák Pál, a szakosztály alelnöke elmondta: bíznak abban, hogy minél többen részt vesznek a PTE első online e-sport versenyén és abban is, hogy elnyeri sokak tetszését a kezdeményezés, amely reményeik szerint az első lépés afelé, hogy a nemzetközi e-sport vérkeringéséhez csatlakozva, igazi e-sport „nagyhatalom” legyen a PEAC!

A tervek szerint Pécs városának legnagyobb és legmodernebb e-sport rendezvényét szeptemberben tartanák a szervezők, beleértve a döntőt és az azt megelőző selejtező fordulóit.

A legeredményesebb játékosok az értékes nyereményeken túlmenően, további ingyenes e-sport programokon vehetnek részt, valamint felvételt nyerhetnek a PTE-PEAC E-sport Szakosztályába

Az egyetemi polgárok augusztus 2-ig a PTE SPORTPORTÁLJÁN tudnak szavazni az alábbi játékokra:

  • Counter- Strike (CS:GO)
  • League of Legends
  • FIFA

A választások száma nincs korlátozva, így kellő érdeklődés mellett, akár több játékban is lehet versenyezni a közeljövőben.

Halmos Zoárd

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni