close
CímlapSportJeges Est a Mikulással

Jeges Est a Mikulással

2022. december 08.

A PTE A Családokért programsorozat részeként a Sportiroda a Kancellária munkatársaival közösen immár negyedik alkalommal szervezte meg „jeges” Mikulás ünnepségét, ezúttal december 7-én.

Rendhagyó módon idén az esemény egyik fele volt csak megtartva, mivel a vizsgaidőszak korai kezdete arra ösztönözte a szervezőket, hogy a hallgatói programot egy későbbi időpontban tartsák meg. Azonban vállalkozó kedvű korisokban nem volt hiány december 7-én a Pécsi Műjégpályán, hiszen a rendezvény

a Pécsi Tudományegyetem valamennyi munkatársa és hozzátartozója számára nyitott volt, ennek köszönhetően közel 600-an vettek részt a családi csúszáson.

A nagy érdeklődés mellett, a program visszatérő vendége volt Molnár Orsi zenés gyerekműsora, a PTE Sportiroda ügyességi vetélkedői, valamint a Mikulás, és természetesen az elmaradhatatlan ajándékcsomagjai. A gyereksereg lelkesedéséből és igen aktív közreműködéséből arra lehetett következtetni, hogy a kisebbek minden bizonnyal nem bánnák, ha jövőre is korival érkezne a Mikulás.

Halmos Zoárd

Halmos Zoárd

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni