close
CímlapSportÚj bajnok a Kocsmasportok Éjszakáján: tartolt a Csapatnév

Új bajnok a Kocsmasportok Éjszakáján: tartolt a Csapatnév

2024. február 08.

Az egyetemi polgárok körében igen népszerű Kocsmasportok Éjszakájával indította a Sportiroda a 2024-es évet február 7-én a Fordan Centerben. A rendezvény olyan szempontból rendhagyó volt, hogy eredetileg egy ősszel meghirdetett eseményt pótolt most a Sportiroda, és vegyesen jelentkezhettek hallgatói és munkatársi csapatok. A jó hangulatot a férőhelyeket rekordgyorsan elfoglaló 10 csapat mellett, az olyan sportági küzdelmek garantálták, mint a biliárd, csocsó, darts, karaoke, kvíz, léghoki, sakk és kihagyhatatlan „sörivás”.

Az idei multikocsmasportos esemény új bajnokot is avatott: „Csapatnév” alakulata tarolt a versenyen.
„Tavaly, akkor még elsőévesként voltam már a Kocsmasportok Éjszakáján, és annyira tetszett, hogy figyeltem, mikor hirdetik majd meg, mert tudtam, hogy gyorsan fogynak a helyek.

Amikor láttam a kiírást, rögtön szóltam is az ismerőseimnek, hogy nevezzünk. Voltak, akik szkeptikusak voltak, én meg tudtam, hogy jó lesz” – meséli Stadler Bálint, a Csapatnév csapat csapatkapitánya.

Hozzátette. „A dartsot megnyertük, a csocsóban utolsók lettünk. Nem készültünk egyáltalán, csak elosztottuk, ki mit szeretne. Szerintem jó volt, hogy a tavalyihoz képest változtattak a szervezők, és egy-két felnőtt csapat is jelen volt, generációkon átívelve is működött a rendezvény. Szívesen eljárnék akár a Fordanba akár hasonló helyekre a félév során, sörpongozni ugyan szoktunk, de azt mondanám igazi kocsmasportnak.

Jövőre szerint nevezni fogunk újra, hiszen meg kell védenünk a címünket!”


A győztes csapat tagjai: Tóth Melani Árvai Boglárka Balogh Nóra Szász Áron Berendi Barnabás Németh Dániel Balázs Bálint Stadler Bálint

Végső sorrend:

1. CSAPATNÉV

2. TESI TESÁK

3. NEMKO

4. NYALIFALI

5.HAGYMÁCSKÁK

6. PÉCSIBÖLCSÉSZEK

7. SZÍVERŐSÍTŐK

8. SZENES

9. KOCSMATÖLTELÉKEK

10. TÖRZSVENDÉGEK

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni