close
CímlapSportMár otthonról is szurkolhatsz!

Már otthonról is szurkolhatsz!

2017. november 23.

Újabb mérföldkövéhez ért a Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) szervezése, hiszen szombaton az egyetemi sport történelmében először nyílik lehetőség profi élő közvetítést adni egy rendezvényről, a MEFOB CHANNEL keretei között. A „szerencsés” esemény nem más, mint a november 25.-i úszó MEFOB, amely egyben az egyik legnagyobb és legizgalmasabb bajnokság az egyetemek és főiskolák életében.  

A szakkommentátori széket Kovácshegyi Ferenc mesteredző foglalja el, aki most nyáron, a magyar Úszócsapat vezetője volt az taipei Universiadén. A szombati történelmi közvetítés ideje alatt számos interjú látható majd, amelyek még különlegesebbé teszik az eseményt. A főszervezők továbbá játékokkal, értékes nyereményekkel (melyeket a képernyő előtt ülők között fognak kisorsolni) is szeretnék színesíteni az élő adást!

A minőségi, magas színvonalú sportesemény garantált, a versenyzők között ott lesz Cseh László (BME), Verrasztó Evelyn (TF), Kapás Boglárka (ELTE) és Telekdy Ádám (KRE) is. Olimpikonjaink mellett szurkolhatunk a PTE hallgatóinak, hiszen a Pécsi Tudományegyetem 23 fővel képviselteti magát a bajnokságon.

 

PROGRAM:

Felvezető, beharangozó interjúk, bemelegítés: 10.00 -10.40

Megnyitó: 10.45

Verseny indulása: 11.00                                                       

Eredményhirdetések folyamatosan.

 

Ahol nyomon tudod követni az élő közvetítést:

Az élő közvetítés linkje a YouTube-on: (szombaton 10-től fog kezdődni a közvetítés): https://www.youtube.com/watch?v=Jq9PyV3jGIk

Az élő közvetítés linkje a mozduljra.hu-n: (hamarosan beágyazásra kerül a közvetítés linkje): https://mozduljra.hu/tartalmak/uszo_mefob_2017_2018

A közvetítés a MEFOB menüpont alatt található (szombaton 10 órától): https://pte.hu/egyetemi_sport/versenysport

PTE Sportiroda facebook oldalán (szombaton 10-től fog kezdődni a közvetítés): https://www.facebook.com/ptesportiroda/

Halmos Zoárd

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni