close
CímlapSportMegújult a PTE digitális táncterme!

Megújult a PTE digitális táncterme!

2020. április 29.

A PTE Sportirodán működő Táncoló Egyetem digitális táncterme március 26-án nyílt meg azzal céllal, hogy akinek nem feltétlenül szükséges kimozdulnia, az maradjon otthon, valamint táncoljon, mozogjon velük, illetve ellenkező esetben mielőbb térjen vissza a négy fal közé és akkor csatlakozzon be az órákba, amikor éppen ideje van rá.

Eredetileg a digitális szerveződés 16 különböző tánc-, torna- és aerobik órát kínált, ez a szám most már közel 30, hiszen a Táncoló Egyetem oktatóihoz csatlakoztak PTE munkatársak és nemzetközi hallgatók is. A könnyebb átláthatóság miatt az elérhető órák így már blokkokban találhatók meg, gyerek, női, férfi és szenior programokat is ajánlva. Az érdeklődők ingyenesen választhatnak a páros táncok, modern táncok, nemzetközi táncok, aerobik, torna és edzésprogramok közül.  Az eredetiekhez társult újonnan dance-pop, gyerektánc, kondi-box, erősítő edzés, gyerektorna, indiai, pakisztáni és kétféle afrobeat videó. 

A sportiroda munkatársai a virtuális közösség fenntarthatóságának érdekében, továbbra is várják az órák közben készült fotókat, rövid videókat, vagy bármilyen egyéb, akár humoros táncos felvételt. Továbbá ha teheted, akkor továbbra is maradj otthon és táncolj, sportolj!

Az órák megtalálhatók: https://egyetemisport.pte.hu

Halmos Zoárd

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni