close
CímlapSportA PTE ismét a Holdon!

A PTE ismét a Holdon!

2022. szeptember 06.

A kitűzött cél eléréséig repítette a csapatot a Moon Bike projekt harmadik évada. A kihívást június 4-én indította útjára a Pécsi Tudományegyetem, a lendületes virtuális közösség az idei évben is lelkesen tekerte a kilométereket.
Az idei kihívás során még többen csatlakoztak a PTE polgárai közül, valamint a társegyetemek és a partnerek is energikus kerékpározással gyarapították a kilométereket. A nyitóeseményen Mindum Károly ultra triatlonista vezette fel a tekerők közösségét, motiváló útravalót adva ezzel a sportos esemény egész idejére. Az új csatlakozókon kívül a korábbi években a PTE-vel tekerők pezsgő csapatának említése mellett sem mehetünk el, hiszen a Moon Bike családhoz három éve szorosan kötődők elkötelezettsége a kihívás szívét-lelkét adja.

A PTE, mint Magyarország legzöldebb egyeteme kiemelt célként tartja számon a környezettudatos közlekedés népszerűsítését és a mozgás jótékony hatásainak és fontosságának hangsúlyozását, amely fenntarthatósági célok a PTE Moon Bike projektjében kéz a kézben egyesülnek.
Köszönet illeti az együttműködő partnereket, hogy az idei évben is támogatást nyújtottak: köszönet a Libri Könyvkereskedelmi Kft., az OTP Bank Nyrt., a Fitness Five, a PEAC, az Autó Patyolat Kft. a Pétáv Kft. a Hell Energy Magyarország Kft., a Diákhitel Központ Zrt. és az Árkád Pécs fejajánlásaiért.

A kerékpárok a kihívás után is gördülnek tovább, a szervezők bíznak abban, hogy jövőre újra együtt tehetjük meg a kitűzött célt!


 

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni