close
CímlapSportPTE Sportiroda a Neptunon!

PTE Sportiroda a Neptunon!

2017. március 01.

A Neptun NMS közösségi terén belül létrehoztuk a PTE Sportiroda virtuális teret, azzal a céllal, hogy megkönnyítsük az információáramlást és a rendezvényeinkre való regisztrációt. A virtuális tér előnye, hogy egy helyen juthattok hozzá az eseményeinkhez kapcsolódó legfrissebb Hírekhez, a megfelelő Feliratkozási listákon jelentkezni tudtok az általatok kiválasztott sporteseményre, a tematikus Fórumokon keresztül kérdezhettek tőlünk, illetve egymástól, valamint a Dokumentumokon keresztül letölthetőek lesznek a PTE Sport és Parasport Ösztöndíj pályázatának kellékei, egyes rendezvényeink forgatókönyve, regisztrációs lapja, valamint igazolások, amelyek az eseményeken való részvételt tanúsítják.

A PTE Sportiroda virtuális tere párhuzamosan fog működni a jövőben a www.facebook.com/ptesportiroda közösségi oldallal, ahol továbbra is várunk Titeket esemény beharangozókkal, hírekkel, megosztásokkal, fotókkal és videókkal.

Természetesen a jövőben is rendelkezésetekre áll az egyetemisport.pte@gmail.com e-mail cím, ha nevezni vagy kérdezni akartok tőlünk.

Halmos Zoárd

Halmos Zoárd

szabadidősport referens

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni