close
CímlapSportÚjra itt a Mecsek Rallye!

Újra itt a Mecsek Rallye!

2024. június 12.

Szurkoljunk együtt Tóth-Gili Tamásnak, a PTE ETK hallgatójának, aki idén is rajthoz áll a csaknem 150 versenyautóból álló 57. Mecsek Rallye-n pénteken és szombaton. Az esemény az FIA European Historic Rally Championship, a CEZ, a Mitropa Rally Cup és az MNASZ HUMDA Országos Rally Bajnokság valamennyi osztályának hivatalos bajnoki fordulója is egyben.

Biztonsági öveket bekapcsolni! Idén is elstartol hazánk legpatinásabb raliversenye június 13 és 15 között. A versenyzők között idén is megtalálhatjuk a PTE ETK hallgatóját, a vizilabdás Tóth-Gili Tamást is. Szurkoljunk együtt Tamásnak a kijelölt szurkolói zónákban! 

Szombaton három helyszínen, a Golgota – Hetvehely, az Abaliget – Orfű – Árpádtető és a 6-os út – Trefortpuszta szakaszokon folytathatják a küzdelmeket az állva maradt párosok, hogy a legjobbak a két nap alatt összesen 160 kilométernyi gyors végeztével gurulhassanak fel a céldobogóra.

A FIA Historic Eb (EHRC) mezőnyében kilenc ország ralisai képviseltetik magukat, köztük négy magyar, ifj. Érdi Tibor, Magoss Péter, Mekler László és Dunavölgyi János áll rajthoz. 

A szervezőbizottság tagjai büszkék arra, hogy a tavalyi futam elnyerte az „év versenye” címet és az FIA is elismerően nyilatkozott a Mecsek Rallye-ról.

A versennyel kapcsolatos valamennyi információt – programok, időpontok, útlezárások, térképek – megtalálják a www.mecsekrallye.com weboldalon.

Hajrá, PTE! Hajrá, Tóth-Gili Tamás!

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni