close
CímlapZöldBiciklizz a munkába!

Biciklizz a munkába!

2024. március 25.

A PTE Zöld Egyetem Program és a PTE Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatósága kerékpáros versenyt hirdet a PTE munkavállalói részére!

A részvételhez  március 25. és augusztus 2. között legalább 30 alkalommal kerékpárral, e-kerékpárral, rollerrel, e-rollerrel, segway-jel kell a munkahelyre érkezni, és ezt dátumbélyeggel ellátott fotóval feltölteni a játék weboldalára. A fényképeken a járműnek és az egyetemi telephelynek is látszania kell.
Munkanaponként egy PTE-polgár egy fotót tölthet fel, egy játékos legalább 30, maximum 40 fotót regisztrálhat. A fotóknak szükséges megfelelnie a PTE irányadó etikai kódexének.

Azok, akik minimum 30 alkalommal dokumentálják az alternatív közlekedési eszköz használatát, garantált ajándékban részesülnek (pl. vízhatlan mobiltok, mini kerékpáros szerszám, villogó lámpa, mini szerszámkészlet, kulacs stb). Akik pedig 40 alkalommal,  sorsoláson egy PTE ruházati csomagot nyerhetnek (póló, pulóver, sapka, hátizsák és más egyetemi, valamint kerékpáros ajándéktárgyak). A sorsolás nyertesét e-mailben értesítik.
A fotókat feltölteni a Bringázz a munkába! weboldalon lehet!

A díjak és ajándékok átadására szeptemberben kerül majd sor.
A felhívás célja a környezeti fenntarthatóság, az egészséges, sportos életmódra való érzékenyítés, és az alternatív közlekedési módok népszerűsítése.
Ugyanezeket a célokat szolgálta a közelmúltban lezajlott projekt, mely révén ingyenes kerékpár-használathoz juthattak a PTE dolgozói.

 

UnivPécs

UnivPécs

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni