close
CímlapZöldCsomagolásmentes világnap

Csomagolásmentes világnap

2022. szeptember 30.

A PTE Zöld Egyetem Program kezdeményezésére a Csomagolásmentes Világnapon elindítjuk az „Ételt vigyél, ne szemetet” kampányt a RAKUN Dobozközösség együttműködésével.

A PTE Zöld Egyetem Program és a RAKUN együttműködés keretében 2022. szeptember 30. – október 31. között minden környezettudatosan gondolkodó polgár 50%-os kedvezménnyel „rakunozhat” egy hónapon keresztül.

A Rakun projekt célja, hogy az egyszer használatos elviteles dobozokat egy újratölthető alternatívával váltsuk fel. Az akció országosan elérhető, már országszerte több mint 100 vendéglátóhelyen kérhetjük rozsdamentes acél RAKUN dobozba az ételünket, vagy rendelhetjük házhoz. Az együttműködő partner éttermek teljes listája megtekinthető: https://www.rakun.hu/helyek

Pécsett már hat vendéglátóhelyen is használhatunk RAKUN dobozokat (a lista folyamatosan bővül):

  • Teleky Bistro
  • ROOM Bistro&Club
  • Reggeli Pécs
  • Szabadkikötő
  • Nana Bistro&Bár
  • Fekete Lovag Étterem

A kezdeményezés a múlt héten megalakult Magyar Egyetem Fenntarthatósági Platform 14 egyetemet magában foglaló polgárai és helyi lakosai részére, valamint a nemrég indított Zöld Kerekasztalban résztvevő pécsi cégek, intézmények dolgozói számára is kiterjesztésre kerül.

Kuponkód: PTECSOMIMENTES

 

Ha még nem csatlakoztál, akkor regisztrálj a weboldalon, töltsd le az applikációt és próbáld ki a dobozolást: www.rakun.hu!

Zöld Egyetem

Zöld Egyetem

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni