close
CímlapZöldCsomagolásmentesen, nem csak a Csomagolásmentes Világnapon

Csomagolásmentesen, nem csak a Csomagolásmentes Világnapon

2021. szeptember 29.

Szeptember 30-án a Csomagolásmentes Világnap keretében hívjuk fel a figyelmet arra, hogy próbáljunk meg minél kevesebb felesleges hulladékot generálni, akár a csomagolások zöldítésével.

Most egy olyan lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmet, ami nemcsak egy napon biztosítja a csomagolások környezetbarát mivoltát. Nem nagy dolog, csak egy kis tervezés és gyakorlatiasság. Bár a naptárban egyetlen napot kapott az ügy, mi szeretnénk ajánlani egy olyan megoldást, amivel egész évben figyelhetsz környezetedre és bűntudat nélkül kérheted elvitelre vagy rendelheted házhoz hulladékmentesen ebédedet.

Ints búcsút a műanyag elviteles dobozoknak: itt a RAKUN Dobozközösség. A projekt célja, hogy az egyszer használatos elviteles dobozokat egy újratölthető alternatívával váltsuk fel. A RAKUN partner vendéglátóhelyeken (és elfogadóhelyeken) rozsdamentes acél Rakun dobozba kérhetjük az ételüket, vagy rendelhetjük házhoz.

Pécsett már három vendéglátóhelyen is használhatód a RAKUN dobozokat (a lista folyamatosan bővül):

  • Reggeli Pécs
  • ROOM bistro&club
  • Fekete Lovag Étterem

Ha még nem csatlakoztál, akkor regisztrálj a weboldalon, tölsd le az applikációt és próbáld ki a dobozolást: www.rakun.hu! Ha október 10-ig csatlakozol, most 50%-os kedvezménnyel rakunozhatsz egy hónapon keresztül a következő kuponkód felhasználásával: PTECSOMIMENTES

Zöld Egyetem

Zöld Egyetem

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni