close
CímlapEgyetemi élet2022-ben is ott lesz a PTE az Educatio Kiállításon!

2022-ben is ott lesz a PTE az Educatio Kiállításon!

2022. január 04.

2022. január 13-15. között újra személyesen találkozhatunk az Educatio Kiállításon. A szakkiállítás hagyományosan a Hungexpo területén található majd, ahol többek között a Pécsi Tudományegyetem képviselőivel is találkozhatsz! Idén különleges, hibrid kiállítás várja a látogatókat, így ötvözik az online és a személyes találkozás előnyeit.

Miért érdemes részt venned?

Megismerheted a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat és szakképző intézményeket. Nem csak neked, továbbtanulás előtt állónak ajánlott a rendezvény, hanem pedagógusoknak és szülőknek is, ugyanis minden szükséges információt begyűjthettek a felvételihez.

Keresd a PTE-s standot!

2022-ben is ott lesz a PTE az Educatio Kiállításon!

Mi a részvétel feltétele?

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Emellett a hatályos jogszabályok értelmében a szakkiállítás területére belépés magyar állampolgárok részére csak érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy védettségi igazolvány felmutatása nélkül vehet részt az eseményen, de kizárólag a koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt.

További információkat az esemény Facebook oldalán találhatsz. Regisztrálj, gyere el és találkozz a PTE munkatársaival, hallgatóival!

2022-ben is ott lesz a PTE az Educatio Kiállításon!

A PTE a korábbi években is mindig sok programmal, interaktív kapcsolódási lehetőségekkel készült az Educatiora, idén is erre számíthattok:

https://univpecs.com/egyetemi_elet/otthon_az_educatio_kiallitason
https://univpecs.com/egyetemi_elet/online_educatio
https://univpecs.com/egyetemi_elet/irany_pte_21_educatio_nemzetkozi_szakkiallitason

További információkért pedig keress minket bátran!

Instagram: Irány a PTE
Weboldal: pte.hu/felveteli
E-mail: iranyapte@pte.hu

PTE

PTE

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni